Nijer heyeti Lüleburgaz’daydı

Uluslararası Afrika Yatırımcıları Derneği Genel Başkanı Osman Gümüşyaka ve Nijer Cumhuriyeti temsilcilerinden ve belediye başkanlarından oluşan heyet Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’yle bir araya geldi. Ziyarette önemli bir potansiyele sahip Lüleburgaz’ın ekonomik yapısıyla Lüleburgaz Belediyesi’nin yapmış olduğu tarımsal çalışmalar ele alındı.

 

Uluslararası Afrika Yatırımcıları Derneği Genel Başkanı Osman Gümüşyaka ile Nijer Cumhuriyeti temsilcileri ve belediye başkanları bir dizi temaslarda bulunmak üzere Lüleburgaz’a geldi. Trakya bölgesinin ticaret, sanayi ve tarımsal üretim konusunda en önemli noktalarından biri olan Lüleburgaz’daki çalışmalar ele alındı.

 

Tarımsal üretimi anlattılar

Gerçekleşen ziyarette Lüleburgaz Belediyesi’nin halk için üretimini yaptığı buğday ve ayçiçek başta olmak üzere çok sayıda alandaki tarımsal üretimi anlatıldı. Tarımsal Hizmetler Birimi Uzmanı Necmi İnci ve ziraat mühendisi Elçin Tülü Kuruçay’ın yer aldığı toplantının sonunda heyete kısa bir Lüleburgaz turu yaptırıldı.

 

Gerenli’den teşekkür

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Gerenli, “Uluslararası Afrika Yatırımcıları Derneği Genel Başkanı Sayın Osman Gümüşyaka ile birlikte Nijer Cumhuriyeti temsilcilerinden ve belediye başkanlarından oluşan heyeti Lüleburgaz’da ağırladık. Ticaret, sanayi ve tarımsal üretim konusunda büyük potansiyele sahip Lüleburgaz ve çevresinde sektörel gelişimi ve  belediyemizin yapmış olduğu tarımsal faaliyetleri  konuştuk. Nazik ziyaretleri için kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni