Kemer Belediyesi’nde kışa hazırlık çalışmaları

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış aylarına hazırlık çalışmaları kapsamında Çamyuva, Göynük, Kiriş ve Beldibi mahallelerinde bulunan su kanalları ve derelerde temizlik çalışmaları yapıyor.

 

Kış aylarında olası sel ve su baskınlarına karşı çalışma başlatan belediye ekipleri, Çamyuva, Göynük, Kiriş ve Beldibi mahallelerinde kanal ve dere temizliği çalışmalarını sürdürüyor.

 

– Taş kaplama çalışmaları

İş makineleriyle dere içindeki çalı, ağaç dalları ve atıkları temizleyen belediye ekipleri, Merkez Mahallesi 143. sokakta da yol yapım çalışmaları kapsamında kilitli taş kaplama işlemlerini tamamladı.

 

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yaptığı açıklamada, özellikle Çamyuva’da su taşkınlarının yaşandığı derelerde ve su kanallarında temizlik çalışmalarını tamamladıklarını, su baskını yaşanabilecek yerlerde de çalışmaların son hızla devam ettiğini belirterek, “Vatandaşlarımızın kış aylarında sel ya da su baskını tehdidiyle karşı karşıya gelerek tedirginlik yaşamaması adına tüm ekiplerimizi seferber ettik. Kış aylarında huzurlu kent politikamıza uygun şekilde çalışamaya devam edeceğiz.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni