İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü Yeni Eğitim Öğretim Yılı İçin Bir Araya Geldi

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü 2022-2023 eğitim öğretim döneminde alınacak tedbirleri görüşmek üzere bir araya geldi. Toplantıya, İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücaht Yentür,  Çocuk Şube Müdürü, 3. Sınıf Emniyet Müdürü Süheyda Tuğbay, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları İlker Erarslan ve Mehmet Tahir Büdün, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mevlane Akdeniz, emniyet personeli ve eğitim yöneticileri katıldı.

 

Çocuk Şube Müdürü, 3. Sınıf Emniyet Müdürü Sayın Süheyda Tuğbay, yaptığı sunumda 2022-2023 eğitim öğretim yılında Güvenli Okul protokolü kapsamında okul çevrelerinde genel asayiş ve trafik yönünden alınan gerekli tedbirlerden söz etti, merkez ve çevre ilçelerde yapılan çalışmalar ve koordinasyon çalışmaları hakkında bilgi verdi.  Tuğbay, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak yürütülen çalışmaların 2022-2023 eğitim öğretim yılında da devam edeceğini söyledi.

 

İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlker Erarslan, eğitim öğretim faaliyetleri açısından okullar hakkında bilgi verdi. Erarslan, İl Emniyet Müdürlüğü ile okul güvenliği ve trafik güvenliği başta olmak üzere işbirliği halinde çalışmaların yeni eğitim öğretim yılında da devam edeceğini söyledi. Erarslan ayrıca İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul yöneticilerine, öğretmenlere ve öğrencilere yönelik yapılan çalışmaları dile getirdi.

 

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür, 2022-2023 eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temenni ederek sözlerine başladı. Yentür, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü’ne çalışmalara verdikleri katkılardan dolayı teşekkür etti. Eğitim yöneticilerinin yapılan çalışmaların hayat geçirilmesinde önemli bir rolü olduğuna dikkat çeken Yentür, yeni eğitim öğretim yılında İl Emniyet Müdürlüğü ile ortak çalışmaların süreceğini belirtti. Farklı başarılara imza atarak ve sorumlulukları eksiksiz yerine getirerek iyi geçmesi temennisiyle sözlerini tamamladı.

 

İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne konuşmasına yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını dileyerek başladı.  Şahne, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Çocuklarda olumlu polis algısının oluşmasının önemine değinen Şahne, ortak çalışmaların devam etmesi konusunda her zaman işbirliği halinde olunacağını vurguladı.

 

Toplantı, katılımcıların görüş ve önerilerinin değerlendirilmesi ile sona erdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni