İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ve Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi Müdürlüğü Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ve Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi Müdürlüğü Arasında İşbirliği Protokolü imzalandı. Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü binasında gerçekleşen imza törenine İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür, Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdür Vekili Dr. Ertuğrul Arda ve Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi Müdürü Tuncay Topdemir, İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlker Erarslan, İl Milii Eğitim Şube Müdürü Mevlane Akdeniz ve Menemen İlçe Milli Eğitim Müdürü Sibel Özer katıldı.

 

Protokol kapsamında okullarda; öğretim programlarının geliştirilmesi, öğretmenlerin hizmet içi eğitimleri, eğitim ortamlarının iyileştirilmesi, üretimin artırılması, seminer ve projelerin nitelik yönünden geliştirilmesi ve benzeri çalışmalara katkıda bulunmak amaçlanıyor. Söz konusu protokol ile; ülkesel ve küresel tarım ve doğa sorunlarına çözüm üreten, ulusal ve uluslararası eğitim-yayım ve bilimsel yayın faaliyetleri ile sonuçlarını duyuran ve uygulama aşamasında danışmanlık yapan, özellikle bitki genetik kaynakları konusunda sorumluluk alanı içerisinde üstün verimli, kaliteli, biotik ve abiotik stres koşullarına dayanıklı çeşitler geliştiren, genetik kaynakların korunması ve kullanımını sağlama konuları başta olmak üzere tarım alanında ortaklık ve işbirliğine dayanan projelerde işbirliği yapılabilmesi hedefleniyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni