Gebze İlçesinde Altyapı Hatları Yenileniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi (KBB) İSU Genel Müdürlüğü, Gebze ilçesine bağlı bazı mahallelerin ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarında altyapı hattı yenileme çalışmaları gerçekleştiriyor.

“Altyapıda Sıfır Problem” ilkesi çerçevesinde yatırım ve işletmecilik çalışmaları gerçekleştiren KBB İSU Genel Müdürlüğü, İl genelinde yatırımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda Gebze ilçesine bağlı Ulus, Osman Yılmaz, Beylikbağı ve Adem Yavuz Mahallelerinde mevcut altyapı hatlarının ekonomik ömrünü tamamlaması, sık sık arızaların meydana gelmesi ve kayıp kaçakların azaltılması nedeniyle yenileme çalışmaları başladı. Çalışmalar Beylikbağı ile Ulus Mahallesi arasındaki Yaşar Doğu Caddesi devam ediyor.

Yapılan çalışmada Yaşar Doğu Caddesinde 300 mm çapında betonarme boru kullanılarak 307 metre kanalizasyon hattı yapılıyor. Ardından Osman Yılmaz Mahallesi 621. Sokak, Adem Yavuz Mahallesi 2334 -10 Sokak ve Yavuz Selim Caddesinde içme suyu ve kanalizasyon hatları yenilenecek. Belirtilen cadde ve sokaklarda toplam 666 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı ve 1810 metre uzunluğunda içme suyu hattı yapılacak. Çalışmalar nedeniyle gerekli güvenlik önlemleri ile trafik düzenlemeleri yapıldı.

Çalışmaların önümüzdeki ay içinde tamamlanması hedefleniyor. Altyapı kazı alanının çökme sürecinin ardından üstyapı çalışmaları gerçekleştirilecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni