Esnaf ziyaretleri hız kesmiyor

“Gerçek makam sokaklardır” diyerek düzenli olarak yurttaş ziyareti gerçekleştiren Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, son olarak Gaziler Mahallesi’ndeki esnafı ziyaret etti. Belediye hizmetlerine ilişkin sohbetlerin gerçekleştiği ziyaretlerde bayrak dağıtımı da gerçekleştirildi.

 

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, başkanlık dönemi  süresince üzerinde önemle durduğu esnaf ziyaretlerinden birini daha gerçekleştirdi. Gaziosmanpaşa Caddesi’ndeki esnafı ziyaret eden Başkan Kılıç, burada bayrak dağıtımı gerçekleştirdi.  Gündemin ekonomi olduğu sohbetlerde, Belediye olarak esnafa  yapılabilecek katkılar  ele alındı.

 

Gaziler Mahallesi’ndeki yurttaşlarla da görüşen Başkan Kılıç, yapılacak projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Kılıç, yaptıkları ziyaretler ile sorunların yerinde tespit edildiğini,  vatandaşlar tarafından yöneltilen dilek ve isteklerin alındığını, böylelikle daha verimli çalıştıklarını ifade etti. Ziyaretlerde esnaf ve vatandaşların ilgi ve sevgisi ile karşılaşan Başkan Kılıç, bu tür ziyaretlere, görevi süresince birim müdürlükleri ve muhtarlar eşliğinde devam edeceklerini bildirdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni