Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Çorlu’nun farklı noktalarında asfalt serim çalışmalarını sürdürüyor.

Kentin muhtelif noktalarında kaldırım ve yol çalışması gerçekleştiren Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin bir yandan da asfalt serimi gerçekleştirdiğini belirten Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Veysel Tunçcan, "Ekiplerimiz Çorlu'muzun birçok noktasında çalışma yürütüyor. Kaldırım ve yol çalışmalarımızın yanı sıra mevcut yollarda meydana gelen hasarlar nedeniyle yol açma ve iyileştirme çalışmalarını tamamlayan asfalt serim ekiplerimiz, yeni açılan arterler de dâhil olmak üzere 3 farklı mahallemizde 5 gün boyunca sürdürdükleri çalışmalarını tamamladı.

 

Hürriyet Mahallesi’nde Kemaller Caddesi, Kurtuluş Caddesi ve Meşe Sokak, Kazımiye Mahallesi’nde Şahinkaya Caddesi, Cahit Sıtkı Tarancı 1. Sokak ve Kelebek Sokak ile Alipaşa Mahallesi'nde Paşa Sokak'ta 25 personel ve 11 araç ile asfalt serim çalışması yürüten ekiplerimiz, 12 bin metrekarelik alanda 2 bin 364 ton asfalt aşınma tabakası serimi gerçekleştirdi.

 

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz kentimizin farklı güzergâhlarında çalışmalarına devam ediyor. Hava şartları elverdiği ölçüde çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Program dâhilinde ihtiyaç duyulan noktalarda asfalt serimi gerçekleştiriyoruz. Daha güzel bir Çorlu için çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni