Bisiklet Tamir ve Bakım İstasyonları Kuruyoruz

“Bisiklet yolu” projesinin hayata geçmesinin ardından kent genelindeki “bisiklet park istasyonları” sayısını artıran Çorlu Belediyesi, şimdi de “bisiklet tamir ve bakım istasyonları” kuruyor.

 

35 bölgede 150 adet bisiklet park istasyonunu hizmete sunan ve bisiklet yollarının yapımı ve düzenlenmesine devam eden Çorlu Belediyesi, proje kapsamında temel bisiklet tamir ve bakımlarının yapılabileceği istasyonları da hizmete sundu.

 

Kentte yer alan kamu kurumları, ibadethane, durak, kafe, park, okul ve sosyal tesislerde bisiklet park istasyonu montajının tamamlandığını belirten Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, bisiklet yollarının güzergâhına monte edilen bisiklet park istasyonlarının 150'ye ulaşarak hizmete sunulduğunu söyledi. İstasyonların ücretsiz olarak hizmet verdiğini belirten Başkan Sarıkurt, "Çorlu Belediyesi olarak çevre dostu bisiklet yolu projemizi hizmete sunduk ve yol ağımızı da genişletmeye devam ediyoruz.

 

Bunu yaparken bisiklet kullanıcılarının konforunu artırmak amacıyla 35 ayrı bölgede 150 adet bisiklet park istasyonunu hizmete sunduk. Şimdi de Cumhuriyet Meydanı belediye önü, Kitap Kafe, Bisiklet Kafe, Cumhuriyet Parkı girişi ve okullar bölgesinde bulunan üst geçit yanına bisiklet tamir ve bakım istasyonları konuşlandırdık. Kentimizde bisiklet kültürünü artırarak farkındalık yaratmak ve halkımızın sağlıklı ulaşım aracı olan bisikleti tercih etmesine imkân sağlayabilmek için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. İstasyonların kontrolünü ve güvenliğini sağlayabilmek için ekiplerimiz sahada olacak ve sürekli olarak bölgedeki güvenlik kameralarından da takip edecekler.

 

Her geçen gün sayısını artırmayı planladığımız hizmet noktalarına değerli vatandaşlarımızın da sahip çıkmasını arzu ediyorum. Unutmayalım ki, bu şehir hepimizin." dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni