Başkan Sandıkçı, “Temiz bir Canik için çalışıyoruz”

Canik Belediyesi ilçede temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri ilçede vatandaşların daha temiz ve sağlıklı bir şekilde yaşam sürmeleri için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçenin her köşesinde temizlik çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Temiz bir Canik için çalışıyoruz” dedi.

 

“Vatandaşlarımıza hijyenik bir yaşam alanı oluşturuyoruz”

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ilçede temizlik çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirtti. Başkan İbrahim Sandıkçı, İlçemizin her noktasında temizlik çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İlçemizin tüm cadde ve sokaklarını belirlediğimiz program dahilinde düzenli olarak yıkıyoruz. Parklarımızda ot biçme ve çevre düzenleme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımıza temiz, sağlıklı ve hijyenik bir yaşam alanı oluşturuyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizle temiz bir Canik için gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.

 

Çöp Konteynerleri Yenileniyor

İlçede bulunan tüm çöp konteynerlerinin bakım, onarım, yenileme ve dezenfekte çalışmalarının devam ettiğini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “İlçemizde bulunan çöp konteynerlerinin bakım ve onarımlarını gerçekleştirerek yeniliyoruz. Bakım ve onarımlarını tamamladığımız çöp konteynerlerimizin dezenfekte ederek yeniden hizmete sunuyoruz. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için durmadan çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni