Başkan Sandıkçı, “Mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz”

Canik Belediyesi, ilçedeki yol yapım ve genişletme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Canik'te yol yapım, genişletme, bakım ve onarım çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Vatandaşlarımıza konforlu ve güvenli bir şekilde seyahat etmeleri için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz” dedi.

 

“İlçemizde kesintisiz bir ulaşım için özveriyle çalışıyoruz”

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı,   merkez ve kırsalda bulunan mahallelerde yol çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Başkan İbrahim Sandıkçı, “Merkez ve kırsal mahallelerimizde bulunan tüm yollarımızda bakım, onarım ve genişletme çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.  İlçemizde kesintisiz bir ulaşım için özveriyle çalışıyoruz” dedi.

 

“Mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz”

Açılan yeni yollarla ilçenin ulaşım ağını güçlendirdiklerini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Yol yapım, genişletme, bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra yeni yollar açarak ilçemizin ulaşım ağını güçlendiriyoruz. İlçemizde son bir ay içerisinde toplam 2 bin 866 metre ham yol açtık. Açtığımız yollarda alt yapı işlemlerini tamamladıktan sonra gerekli hazırlıkların ardından ara vermeden asflat serim işlemlerine başlıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizle planlamalarımız dâhilinde vatandaşlarımıza güvenli ve konforlu ulaşım sağlamak için tüm ekibimizle sahada mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni