Bora Bayburtlu Kimdir?

1982 yılında İstanbul Emirgan da  doğdu.  Arabalara olan sevdam çok küçük yaşlarda başladı. O yaşlarda babam ile birlikte araba galerisi gezmeyi çok severdim. En sevdiğim oyun lunaparkta çarpışan otolardı. Çarpışan otolara bindiğimde, otoları kullanan çocuklar birbirine vurmaya çalışırken ben  kimseye çarpmadan muntazam şekilde araba sürmeye çalışırdım. 

Çocukluğumda babamın kırmızı 230 Mercedes otomobili vardı, beni otomobillere yakınlaştıran o eşsiz kırmızı 230 Mercedes benim için çok özeldir. Bu sevdamı yıllar içinde kırmızı Ferrari ile ileri bir seviyeye taşıdım.  İtalya’da Ferrari Almanya’da Porsche’den ileri sürüş eğitimleri aldım.

İŞ HAYATI

1997 Yılında SUBA Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited şirketini kurduk. Bu şirket çerçevesinde bilgisayar alım-satımı, elektronik kart üretimi ve aydınlatmada enerji tasarrufuna yönelik projeler üzerine çalışmalar yaptık. O dönem henüz çok yeni olan bilgisayar teknolojisi ve işletim sistemleri ile sayılı iş adamlarına çok özel sistem tasarımları yaptık. 

GALERİCİLİK

Bu işlerle uğraşırken bir yandan da otomobil sevdamı bilen arkadaşlarım araç alırken birçok konuda bana danışmaya başlamıştı. Ben arkadaşlarıma yardım ederken gereğinden fazla zaman ve para harcadığımı fark edince otomobil alım satım işine girmeye karar verdim. 2007 yılına geldiğimde otomotiv işine girmeye karar verdim. 2010 ’lu yılların başında insanlar arabalarını alma-satma ve bakımlarını yaptırma işlerinde benden hizmet talep etmeye başladılar. 

Sektörde ekonomik kararlar istikametinde inişli çıkışlı zor günler yaşadık, arkasından Pandemi dönemi tüm ülke genelinde dolayısı ile otomotiv sektöründe de talihsiz bir dönem yaşamamıza neden oldu. Bu gün ise otomotiv sektöründe alınan kararlar ve sürmekte olan ağır ekonomik tablo beni sektör de çok dikkatli kararlar almaya ve yeni bir konsept ile  otomotiv sektöründe hizmet vermeye yöneltmiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni