Para-Kürek için İlk Adım Atıldı.

Türkiye Kürek Federasyonu tarafından düzenlenen 1. Para-Kürek Çalıştayı, 3 Nisan’da The Marmara Taksim Otel’de gerçekleştirildi. Etkinliğe Türkiye Milli Paralimpik Komitesi üyeleri ve kürek kulüpleri de katıldı.

Türkiye Milli Paralimpik Komitesi ve The Marmara Group iş birliği ile Türkiye Kürek Federasyonu tarafından düzenlenen 1. Para-Kürek Çalıştayı, İstanbul The Marmara Taksim Otel’de gerçekleştirildi. Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı Erhan Ertürk ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Genel Sekreteri İbrahim Gümüşdal da çalıştayda yer aldı.

Çalıştayın açılış konuşmasını gerçekleştiren Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı Erhan Ertürk, bu çalıştayda atılacak adımlardan dolayı heyecanlı olduklarını belirtti. Para-Kürek branşının kürek sporu adına önemli bir eksikliği gidereceğini belirten Erhan Ertürk, çalıştayda alınacak kararlar doğrultusunda pek çok önemli gelişme yaşanılacağını kaydetti. Para-Kürek tanıtım sunumunu gerçekleştiren Türkiye Kürek Federasyonu Paralimpik Kurulu Başkanı Murat Atay ise kulüp yetkilileri ve paralimpik komitesi üyelerini bilgilendirdi. Etkinlikte paralimpik geçmişi ve yapılması gerekenlere ilişkin deneyimlerini aktaran Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Genel Sekreteri İbrahim Gümüşdal ise önemli önerilerde bulundu. Kulüp yetkilileri ve yönetim kurulu üyelerinin konuşmaları sonrası çalıştayda beyin fırtınası bölümüne geçildi.

Çalıştayda alınan kararlar doğrultusunda  Para-Kürek branşının kurulmasına yönelik izlenilecek yol haritası belirlenirken, World Rowing ile ortak temas halinde destek alınacağı da bildirildi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni