Kripto Para Piyasasında Pasif Gelir Elde Etmenin Yolları

Enflasyonist dönemlerde pasif gelir elde etmek kişiler için önemli hale gelebiliyor. Öte yandan, teknolojinin gelişimi ve dijitalleşme pasif gelir elde etmek için yeni seçenekler doğuruyor. Son zamanlarda kripto para piyasaları da bu seçeneklerden biri olarak öne çıkıyor. Global kripto para borsası KuCoin her segmentten kripto para yatırımcısını doğru bilgilendirme vizyonu ile çeşitli bilgilendirmeler yapmaya devam ediyor. 

 

Kripto para piyasası volatil doğası, 7/24 işlem yapılabilir olması ve ürün çeşitliliği sebebi ile kimi zaman yatırımcılar için zorlu bir piyasa haline gelebiliyor. Özellikle piyasanın dinamiklerini takip etmek, birden fazla kripto para yatırımcılarının da portföylerini takip etmeleri ve yeni fırsatlar ararken, varlıkları yönetmek ekstra vakit gerektiriyor. 

 

Kripto Para Piyasasında Gelir Elde Etmenin Tek Yolu Alım-Satım Yapmak Değildir

Kripto para yatırımcılarını doğru bilgilendirmenin önemine inanan ve sebeple küresel ölçekte doğru bilgi yayılımını önemseyen KuCoin piyasanın kendi içindeki zorluklarını gözeterek kripto para piyasasında pasif gelir elde etmenin yollarını açıklıyor. Pasif gelir, projelere yatırım ya da alım/satım yaparak blokchain sektörü içinde para kazanmanın yollarından biri iken, gerekirse minimum efor harcanarak kazanılan gelir olarak yorumlanıyor. 

 

Pasif Gelir Elde Etmek için Uygulanan Staking Nedir?

Staking, yield farming (verim çiftçiliği), likidite sağlayıcı olmak ve kripto fonuna katılmak kripto para piyasasında pasif gelir elde etmenin yollarından birkaçıdır. Bu yöntemler içinde en popüler olan ise staking’dir. Staking, bir kripto varlık sahibinin yeni işlemleri doğrulama sürecine dahil olmak için kripto paralarını kilitlemesi anlamına gelmektedir. Bir kripto para stake edildiğinde, kripto paralar belirli bir süre kitlenir ve bunun karşılığında yatırımcı stake edilen token veya coin’e orantılı olarak ödül kazanır. 

 

Tüm para birimleri stake edilemese de PoS mekanizmasına sahip tüm kripto paraları stake etmek ve pasif gelir elde etmek mümkün. Staking’i destekleyen projeler arasında Ethereum 2.0, Icon, Algorand, Cosmos gibi birçok kripto para yer alıyor. KuCoin borsası, KuCoin Earn ile de yatırımcıların stake ederek pasif gelir elde etmesine olanak sağlıyor. 

 

Zamandan Kazanırken Kazandıran Platformlar: KuCoin Earn Nedir? 

Çeşitli projelerin yatırımcılara pasif gelir elde etme imkanı sunduğu kripto para piyasasında, KuCoin Earn, dünyanın en büyük altcoin borsası olan KuCoin tarafından oluşturulan ve kullanıcılarına sermaye yönetimi hizmeti sunan bir platform. KuCoin, KuCoin Earn ile yatırımcılarına kripto paralarını stake etme imkanı sunuyor. Bu platformun öne çıkan en önemli özelliği ise Soft Staking’dir. Soft Staking ile kullanıcılar fonlarını kilitlemeden stake ediyor ve gelir elde ediyor. Ayrıca günlük olarak ödüllendiriliyor ve bu sayede yatırımcılar varlıklarını aylarca kilitlemeye gerek kalmıyor. Soft Staking tüm bunlar sayesinde, farklı yatırım stratejileri ile uyumlu çalışıyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni