Kış aylarında güneşli bir kaçamak yapmak için Hint Okyanusu’na Emirates ile uçun

Emirates, 1 Ekim 2022’den itibaren Mauritius uçuşlarını günde üç sefer gerçekleştirmeye başlayarak artırıyor

 

Dünyanın en büyük uluslararası havayolu olan Emirates, bugün Hint Okyanusu’na bağlantı imkânını artırmak için ünlü ada ülkesi Mauritius’a günlük sefer sayısını üçe çıkaracağını duyurdu. Ek akşam seferi 1 Ekim 2022’de başlayacak ve Mauritius çıkışlı ve varışlı seferlerde koltuk kapasitesini yaklaşık 35 artıracak.

 

Yeni uçuş, hâlihazırda günde iki kez gerçekleştirilen Airbus A380 seferlerine ek niteliğinde olacak ve Mauritius’a seyahat eden yolculara daha fazla esneklik sunacak. Yolcuların seyahatlerini planlarken seçim şansını artırmak için sabahın geç saatlerinde iniş yapan EK 0701 sefer sayılı uçuşa ve akşamın erken saatlerinde iniş yapan EK 0703 sefer sayılı uçuşa ek olarak Sir Seewoosagur Ramgoolam Uluslararası Havalimanı’na sabah erken saatlerde varış seçeneği de sunulmuş olacak.

 

Hint Okyanusu’ndaki Tatil Adaları

Romantik bir kaçamak, ailece unutulmaz bir tatil veya sadece güneşin tadını çıkarmak istediğiniz bir seyahat, Hint Okyanusu’ndaki ada ülkelerini ziyaret eden her yolcunun yapabileceği bir şey mutlaka vardır. 

Emirates hâlihazırda merkezi olan Dubai Uluslararası Havalimanı’ndan Seyşeller, Mauritius ve Maldivler’e günde 9 uçuş gerçekleştiriyor.

 

Mauritius

Mauritius’u ziyaret edenler tüm yıl süren istikrarlı hava sıcaklığının yanı sıra bir dizi dalış ve şnorkelle yüzme noktasının keyfini çıkarabilirler. Kısa bir süre önce yenilenen JW Marriott Mauritius Resort, fonunda UNESCO Dünya Mirası Alanı olan Le Morne Brabant Dağı’nın yer aldığı huzur verici bir göl manzarası sunuyor. Kuzeyde her daim canlı Grand Baie’den, güneyde ağaçlarla çevrili St Félix dâhil, ziyaret edecek birçok plaj bulunuyor.

 

Manzaraları yüksekten izlemek isteyenler, nefes kesici Su Altı Şelalesini helikopterden görebilirler. Bu benzersiz deneyim okyanusu farklı renklerden oluşan bir spektrumla görme şansı vererek, üç boyutlu bir sualtı şelalesi hissi veriyor.

 

Seyşeller 

Hint Okyanusu’ndaki Seyşeller’de tatil yaparak adeta bir resim tablosunu andıran plajların, canlı pazarların ve yemyeşil dağların tadını çıkararak mükemmel bir kış kaçamağı yapabilirsiniz. Seyşeller, dünyanın başka hiçbir yerinde görülmeyen birçok hayvan, kuş ve bitki türüne ev sahipliği yapıyor. Curieuse Marine Ulusal Parkı’nı ziyaret edenler dev kaplumbağalardan dünyanın en büyük yemişi olan Coco De Mer’e kadar pek çok harika şeyi bizzat .görebilirler.  

 

Maldivler

871 kilometreye varan uzunluğa sahip 1200 adanın yer aldığı Maldivler rahatlamak için mükemmel bir yerdir. Bembeyaz kumsalların ve turkuaz rengi denizde şnorkelle dalış yapmanın tadını çıkaran tatilseverler ünlü su üstü bungalovlarda konaklayarak tatillerini daha heyecan verici bir hale getirebilirler. Macera arayanlar ise deniz kaplumbağaları, vatozlar, Napolyon balığı ve çok sayıda köpekbalığı türü gibi bölgeye özgü deniz canlılarını görme şansı sunan ünlü Maaya Thila gibi pek çok dalış noktasına gidebilirler.

 

Emirates ile seyahat:

Emirates’in geniş uçuş ağı altı kıtada 130 uçuş  noktasını kapsar. Birinci önceliği havada ve yerde güvenli seyahat olan havayolu, Dubai’den seyahat eden yolcularına, havalimanındaki yolculuklarını kolaylaştırmak için en gelişmiş temassız teknolojiden faydalanma fırsatı da sunuyor.

 

Emirates ayrıca ödüllü şeflerden oluşan bir ekip tarafından hazırlanan bölgesel lezzetlerden ilham alınarak hazırlanan yemek menülerine eşlik eden geniş premium içecek seçkisiyle yolcularına gökyüzünde benzersiz bir yemek deneyimi sunuyor. Yolcular arkalarına yaslanarak Emirates’in ödüllü uçak içi eğlence sistemi ice ile film, dizi, müzik, podcast, oyun, sesli kitap ve daha fazlasını içeren özenle hazırlanmış global eğlence içeriklerinin yer aldığı 5000’den fazla kanalın keyfini çıkarabilirler. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni