Fuzul Tasarruf Finansman, Nevşehir’deki ilk şubesini açtı

Türkiye’deki şubelerine her geçen gün yenilerini ekleyerek, yüz binlerce kişinin ev ve otomobil ihtiyacına çözüm sunan Fuzul Tasarruf Finansman, Nevşehir’deki ilk şubesini açtı. Nevşehir’deki yeni şube ile Fuzul, şube sayısını 108’e, şehir sayısını ise 59’a ulaştırdı.  

 

Türkiye’nin dört bir yanında şube yatırımlarına devam eden Fuzul Tasarruf Finansman, Nevşehir’deki ilk şubesi ile faizsiz ev ve otomobil sahibi olmak isteyenlere hizmet verecek. Nevşehir, Kapucubaşı Mahallesi Millet Caddesi’deki yeni şube ile Türkiye genelindeki şube sayısını 108’e taşıyan Fuzul, ulaştığı şehir sayısını da 59’a yükseltti.  

 

 

“Ülkemizin ekonomisine de istihdamına da güç katıyoruz”            

 

Şube yatırımlarına, şehirdeki insanların konut ve otomobil ihtiyaçlarını detaylı bir şekilde değerlendirdikten sonra karar verdiklerini belirten Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal; “Şirket olarak özellikle sabit gelirli çalışanların faizsiz, peşinatsız ve kredisiz bir şekilde kendi bütçelerine uygun ödeme şartlarını belirleyerek ev ve otomobil sahibi olmalarını sağlıyoruz. Nevşehir de bu anlamda böyle bir sisteme ihtiyaç duyan bir şehrimizdi. Nevşehir’deki ilk şubemizle insanlarımızın ev ve otomobil ihtiyaçlarında başvurabilecekleri finansmanın kaynağı olacağız. Ayrıca Nevşehir’de yaşayanlar, Fuzul ile çatılı iş yeri sahibi de olabilecek. Böylece sadece insanların ev ve otomobil hayallerini gerçeğe dönüştürmekle kalmayacak, kendi işinin patronu olmayı hedefleyen, üreterek ülkesine katma değer sağlamak isteyenlere de destek olacağız. Fuzul olarak her geçen gün yenilerini açtığımız şubelerimiz ile sadece şirket olarak büyümekle kalmıyor, ülkemizin ekonomisine de istihdamına da güç katıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni