‘Enerji Sektöründe Fiziksel Varlık Yönetimi Konferansı’ 8-9 Aralık’ta Gerçekleşiyor

Enerjisa Üretim’in bu yıl ikincisini organize edeceği ‘Enerji Sektöründe Fiziksel Varlık Yönetimi Konferansı’ 8 – 9 Aralık 2022 tarihlerinde Enerjisa Üretim’in İstanbul Merkez Ofisi’nden canlı yayınla gerçekleşecek. Yönetim ve moderatörlüğünü Prof. Dr. Itır Erhart’ın üstleneceği konferansta; yenilenebilir enerjinin geleceği, yeşil enerji dönüşümü, sigorta, tedarik yönetimi, veri analizi yetkinlikleri gibi konular hakkında bilgiler paylaşılacak. Merakla beklenen konferansın ana teması ise sürdürülebilirlik olacak.

 

Enerjisa Üretim’in bilgi birikimini sürekli geliştiren, standartları belirleyen ve sektörün geleceğine yön veren enerji şirketi olma amacına uygun olarak gerçekleştirmeye başladığı ve geçtiğimiz yıl Tufanbeyli Santrali’nde ilki düzenlenen ‘Enerji Sektöründe Fiziksel Varlık Yönetimi Konferansı’, bu yıl 8 – 9 Aralık 2022 tarihlerinde planlanıyor.  Enerjisa Üretim’in İstanbul Merkez Ofisi’nden canlı yayınla ve hibrit olarak gerçekleştirilecek konferansta, enerji sektörü başta olmak üzere birçok sektörden de katılımcı olacak. Yenilenebilir enerjinin geleceği, yeşil enerji dönüşümü, sigorta, tedarik yönetimi, veri analizi yetkinlikleri gibi konuların işleneceği konferansın yönetim ve moderatörlüğünü Prof. Dr. Itır Erhart üstlenecek. Paydaşlar arası etkileşim ve bilgi alışverişinin amaçlandığı konferansta ayrıca dijitalleşme konuları da yer alacak. Katılımcılar, konferansı canlı yayın ile takip edebilecek.

 

Konferansın Bu Yılki Teması: Sürdürülebilirlik

Panel programları ile dikkat çeken ‘Enerji Sektöründe Fiziksel Varlık Yönetimi Konferansı’, bu yıl sürdürülebilirlik teması altında izleyicileri ile buluşacak. Şirketlerin sürdürülebilirlik çalışmaları, sürdürülebilirlik ile dönüşüm yaşayan enerji sektörü, yeşil enerji ve COP27’nin değerlendirilmesi yapılacak. Farklı sektörlerden önemli katılımcıların yer alacağı konferansta, tesislerden elde edilerek analiz edilen veriler ile dijital dönüşüm konuları da ele alınacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni