Emirates, A350 filosu için yeni nesil uçak içi eğlence sistemlerine 350 Milyon yatırım yapıyor

Emirates, yolcularının “İyisiyle Uçmayı” seçmeleri doğrultusundaki çalışmalarının bir parçası olarak, 2024 yılında teslim edilmesi planlanan Airbus A350 uçak filosu için Thales'in yeni AVANT Up sistemini seçti.

 

Havayolunun 350 milyon ABD Dolarını aşan yatırımı ile, 50 uçaklık A350 filosu unutulmaz bir sinematik ve kişiselleştirilmiş yolcu deneyimi sunan yeni nesil uçak içi eğlence sistemiyle donatılacak.

 

Emirates Operasyon Yöneticisi, Adel al Redha yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Emirates, uçak içi eğlenceyi, her zaman sunduğumuz uçuş deneyiminin önemli bir parçası olarak gördüğünden, hiç de sık rastlanan bir uygulama olmadığı halde, 30 yılı aşkın bir süre öncesinde tüm koltuklara kişisel ekran yerleştiren ilk havayolu şirketi olduk. Son 14 yıldır art arda gökyüzünün en iyi uçak içi eğlence sistemi ödülünü kazanan Emirates ‘ice’, uçak içi eğlence içeriği ve deneyimi konusunda bugün hala rakipsiz durumdadır. Yeni A350 filomuz için yeni nesil Thales sistemlerine yaptığımız yatırım ise yolcularımıza bundan  çok daha iyisini sunmamızı sağlayarak, bu alandaki liderliğimizi daha da üst seviyelere taşıyacaktır. Bizi takip etmeye devam edin.”

 

Thales Avionics, Genel Müdür Yardımcısı Yannick Assouad ise şunları söyledi: “Thales olarak, yolcuların “İyisiyle Uçun” misyonlarında Emirates ile iş birliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Emirates, Thales'in AVANT Up teknolojisi ile en son tüketici teknolojilerini ve yeteneklerini uçakta sunma imkanına kavuşuyor. Optiq 4K QLED HDR ekranlarımız, ödüllü dinamik gücümüz ve yeni nesil dijital hizmetlerimiz sayesinde Emirates yolcularına olağanüstü deneyimler sunacağız.”

 

Samsung'un QLED teknolojisini kullanan tek uçak ekranı olan Optiq 4k QLED HDR ekranların kullanıldığı Thales'in AVANT Up sisteminin yenilikçi teknolojisiyle, yolcular kendilerini bir milyardan fazla rengin büyüsüne kaptıracaklar. Bu zengin ekran özelliği, Emirates'in canlı TV, gösterimdeki en son filmler, en beğenilen TV şovları ve müzikler, dünyanın ilk uçak içi alışveriş kanalı olan EmiratesRED’in de dahil olduğu 5.000'i aşkın çok dilli içerik sunan rakipsiz ice uçak içi eğlence sistemi için de mükemmel bir mecra sağlıyor olacak.

 

Thales'in yeni sistemi, 40,000 feet yükseklikte, mevcut en yüksek çözünürlükte, daha geniş canlı televizyon ve haber seçenekleri sunan, geliştirilmiş bir 'canlı' televizyon çözümü de içeriyor.  

 

Emirates'in yolcuları ayrıca, telefonlar, tabletler, kulaklıklar ve hatta oyun kumandaları da dahil, birden fazla kişisel cihazlarını eşleştirmeleri için iki Bluetooth bağlantısı ve dahili Wi-Fi sunan, kişisel cihazlarını hızlı şarj etmek için 60 watt'a kadar USB-C'yi destekleyen sektördeki ilk akıllı ekran olan Optiq ile gelişmiş yolcu bağlantısını çok sevecekler.

 

Emirates, yolcu etkileşimini daha da zenginleştirmek için, yüksek düzeyde entegre kişiselleştirme özellikleri, genişletilmiş kişisel elektronik cihaz (PED) kapasiteleri ve görme engelli yolcuların da sürükleyici bir deneyim yaşamasını sağlayan kullanıcı ara yüzü iyileştirmeleri dahil olmak üzere çeşitli AVANT Up dijital hizmetlerini seçmiş bulunmakta.

 

Emirates ayrıca, cihazlarını aynı anda kaç kullanıcı şarj ederse etsin, şarj performansının etkilenmemesini sağlayacak patentli bir güç yönetimi teknolojisi olan Thales'in Pulse teknolojisini dünya çapında seçen ilk havayolu şirketi oldu.

 

Geleceğin uçak içi deneyimlerini geliştirmek ve şekillendirmek için ortak bir vizyona sahip olan Emirates ve Thales, havacılığa özgü bir kuluçka merkezi olan Dubai Havacılık X-Lab aracılığıyla iş birliği programları üzerinde çalışmaya devam etmektedir.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni