Doğadan’ın Yeni Genel Müdür Atakan Balcı Oldu

Türkiye’de 45 yıllı aşkın uzmanlığı ile bitki meyve çayı kategorisinin kurucu ve lider markası Doğadan’ın yeni Genel Müdürü Atakan Balcı oldu. 

Tüketicilerinin sağlıklı yaşam partneri olmayı kendine misyon edinen Coca-Cola Company’nin Global Girişimler İş Birimine bağlı Doğadan markası önemli atamalarına devam ediyor. 

 

Türkiye’de liderliğinin yanı sıra The Coca-Cola Company’nin “Çay Mükemmeliyet Merkezi” olma vizyonuyla uluslararası pazarlarda 34 ülkede ihracat gerçekleştiren Doğadan’ın yeni Genel Müdürü Atakan Balcı oldu. 

 

Koç Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden başarı ile mezun olan Atakan Balcı, 2005 yılında The Coca – Cola Company’de Avrasya Bölgesinden sorumlu finans analisti olarak iş hayatına adım attı. 2006 ile 2010 yılları arasında yine Avrasya ve Afrika Kıdemli Finansal Analist ve Kıdemli Finansal analist olarak görev yaptı. 2010 ile 2011 seneleri arasında ise Raporlama ve Mali Analiz Müdürlüğü’ne getirildi. 

 

2011 yılında TCCA İş Birimi Ticari Finans Müdürlüğü görevine getirilen Balcı, ardından sırasıyla Bölgesel Finansal İçgörüler Müdürlüğü, Finansal Planlama ve Analiz Direktörlüğü, Kafkasya ve Orta Asya Bölgesi Finans Direktörlüğü görevlerini sürdürdü. 2020 yılında Global Girişimler İşletim Birimi Mali İşler Direktörü olarak Doğadan’a katılan Atakan Balcı, 2022 yılı Ağustos ayı itibariyle Doğadan Genel Müdürü olarak kariyer hayatına devam ediyor. 

 

Atakan Balcı, yeni görevinde Doğadan’ın hem Türkiye’de hem de uluslararası pazarlarda büyümesine liderlik edecek. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni