Dijital onay ile 5 dakikada VakıfBank müşterisi ol

VakıfBank, yeni bireysel müşteri tanımlama işlemlerinin dijital onay ile yapılmasına olanak tanıyan uygulamasını devreye aldı. VakıfBank müşterisi olmak için şubeye başvuranlar sayfalarca imza atmak yerine belgeleri VakıfBank Mobil üzerinden onaylayabiliyor.

 

Bu uygulama ile müşteri olma sürecinde zaman avantajı sağlayan VakıfBank, kurumsal sürdürülebilirlik ilkesiyle uyumlu olacak şekilde kâğıt tasarrufunu da üst düzeye çıkarıyor.

 

Dijital kanal kabiliyetiyle sektörüne yön veren VakıfBank, şubeden müşteri olma alışkanlıklarını devam ettiren müşterilerine yeni bir dijital deneyim sunma hedefiyle, süreçleri 5 dakikaya kadar indiren ‘Dijital Onay ile Müşteri Olma’ uygulamasını hayata geçirdi. Dijital dönüşüm odaklı inovasyonlarıyla adından söz ettiren VakıfBank yeni uygulamasıyla bankacılık süreçlerinde sağladığı kolaylıklara bir yenisini daha eklemiş oldu. 

 

‘Dijital Onay ile Müşteri Olma’ uygulamasında, daha önce müşterinin ıslak imzası gereken sözleşme ve formlar, artık mobil bankacılık kanalından hızlıca onaylanabiliyor. Böylece hem süreç daha kolay bir hale geliyor hem de kâğıt tasarrufu yapılarak sürdürülebilirliğe katkı sağlanıyor.

 

VakıfBank’ın müşteri talep ve ihtiyaçlarına yönelik inovatif ürün ve hizmet geliştirme noktasında hız kesmediğine dikkat çeken VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Ferkan Merdan, uygulamayla ilgili şunları söyledi: 

 

“VakıfBank olarak yeni bireysel müşteri olma sürecinde, dokümanların tümüne VakıfBank Mobil üzerinden onay verilmesi ile işlemin tamamlandığı dijital onay dönemini başlattık. Bankaların artık daha iyi müşteri deneyimi sunabilme adına rekabet içinde olduğu bir dönemde ortaya koyduğumuz bu yenilikçi yaklaşım, sektör adına önemli bir kazanım olmuştur. Amacımız hem müşterilerimize hem de çalışma arkadaşlarımıza kusursuz bir deneyim sunmak. Bunu gerçekleştirirken de konusunda tecrübeli ve yenilikleri sürekli takip eden güçlü ekibimizle Bankamız süreçlerinin yolculuk haritasını çıkarıyor, iyileştirme ve aksiyon alanlarımızı belirliyoruz. Müşteri olma sürecinde sözleşmelerin VakıfBank Mobil üzerinden onaylanması sayesinde işlemi birkaç dakikada tamamlayarak kendi standardımızı oluşturuyoruz. Bunun sonucunda müşteri tanımında, tüm onay işlemlerinin VakıfBank Mobil üzerinden gerçekleştirildiği pürüzsüz bir deneyim sunuyoruz. Uygulama ile VakıfBank müşterisi olmak isteyen herkesin işini kolaylaştırıp zamandan tasarruf etmelerini sağlıyoruz.” 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni