beefull, EV Charge Show’da

Tüketicilerin enerji talebine yanıt vermek üzere dünyada bir ilke imza atarak “kiralanabilir powerbank istasyonları”, “paylaşımlı priz” ile “elektrikli araç şarj istasyonları”nı tek platformda sunan ve yaklaşık 30.000 kullanıcıya ulaşan beefull, 26-28 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek, EV Charge Show’da (Elektrikli Araç Şarj Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı) yer alacak.

 

Elektrikli araçların şarj edilmesi için gerekli yazılım ve donanım üreticileri, hizmet sağlayıcıları ve çözüm ortaklarının yer alacağı EV Charge Show (Elektrikli Araç Şarj Teknolojisi ve Ekipmanları Fuarı), 26-28 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Kamu ve özel sektör yatırımcılarının bir araya geleceği fuarda, tüketicilerin enerji talebine yanıt vermek üzere dünyada bir ilke imza atarak cep telefonu, kulaklık, akıllı saat gibi cihazlar için “kiralanabilir powerbank istasyonları”, elektrikli scooter ve bisikletler için “paylaşımlı priz ve “elektrikli araç şarj istasyonları” sunan beefull de yer alacak.

 

Ağustos ayında Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan ‘elektrikli araç şarj ağı işletmeci lisansını’ alan ve şu anda yaklaşık 30.000 elektrikli araç şarjı ve kiralanabilir powerbank kullanıcısına 3 hizmeti tek platformda sunan beefull, fuardaki standında ürünlerinin tanıtımını yapacak. Bu arada beefull CEO’su Dr. Alper Terciyanlı da EV Charge Show ile eş zamanlı olarak düzenlenen EV Charge Konferansı’nın ikinci gününde “Elektrikli Araç Şarj Ağı İşletmecileri / Şarj Ekosistemi Gereklilikler ve İş Fırsatları” oturumuna konuşmacı olarak katılacak.  27 Ekim Perşembe günü saat 14’te başlayacak olan oturumda, “bugüne kadar Türkiye genelinde kaç şarj istasyonu kuruldu, şarj istasyonları işletmeciliğinde kullanılan teknolojiler, akıllı şarj çözümleri, iş modelleri” gibi konular ele alınacak.   

 

2023’TE ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONU SAYISI 500’E ULAŞACAK

Elektrikli Araç Şarj Teknolojisi ve Ekipmanları Fuarı’nda yer alacak olan beefull, ilk etapta 19 ilde, 800’den fazla noktada “kiralanabilir powerbank istasyonları”, “paylaşımlı priz” ve “elektrikli araç şarj istasyonları” ile kullanıcılarının yanında. Petrol istasyonları, dinlenme tesisleri, oteller, alışveriş merkezleri gibi halka açık noktalarda ‘elektrikli araç şarj istasyonları’ kurma yönünde çalışmaları devam eden şirket hâlihazırda 50 adet şarj istasyonu ile faaliyet gösteriyor. Hedef, 2023 yılı sonuna kadar Türkiye genelinde 100’ü yüksek hızlı olmak üzere toplamda 500 noktada elektrikli araç şarj istasyonları ile tüketicilere hizmet sunmak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni