Aksigorta’dan Patili Dostlar için yeni ürün: “Pati Plus”

Aksigorta’dan ‘Pati Plus” Alanlar Engelli Canlara Destek Olacak

 

Aksigorta’dan Patili Dostlar için yeni ürün: “Pati Plus”

 

Aksigorta, patili dostlar için Özel Sağlık Sigortası geliştirdi. Avantajlı ayrıcalıklara sahip  olan “Pati Plus” ürünü, 25.000 TL ile sigorta sektöründe en yüksek yatarak tedavi güvencesi sunuyor. 

 

Aynı zamanda Engelli Canları Yaşatma ve Koruma Derneği (ENCANDER) ile gerçekleştirilen iş birliği sonucunda, Aksigorta’dan ‘Pati Plus” alanlar engelli canlara destek olabilecek. Engelli canlar için oluşturulan kampanyanın yanı sıra 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’ne özel olarak da “Pati Plus”, 4-7 Ekim tarihleri arasında, müşterilere 250 TL indirimli sunulacak. 

 

Aksigorta, patili dostların ihtiyaçlarına uygun yepyeni bir ürünü hayata geçirdi. ‘Pati Plus’ adı verilen pati özel sağlık sigortası ürünü, 25.000 TL ile sigorta sektöründe en yüksek yatarak tedavi güvencesi veriyor. Pati Plus, geniş kapsamlı asistans hizmetleri ve 3. Şahıs Mali Mesuliyet teminatı sunarken aynı zamanda yatarak ve ayakta tedavi ile acil bir sağlık durumu olmadan da sigortalı küçük dostların rutin muayeneleri, mikroçip takımı gibi işlemlerini de kapsıyor. 

 

Aksigorta, aynı zamanda ENCANDER ile gerçekleştirdiği iş birliği sonucunda, 1 yıl boyunca evcil hayvanı için ‘Pati Plus’ edinen Aksigortalılar adına ENCANDER’e destekte bulunuyor. Üründe ayrıca lansmana ve 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’ne özel olarak 250 TL indirim kampanyası sunuluyor.

 

Küçük dostlara geniş teminat

Pati Plus ürünü, ayakta ve yatarak olmak üzere geniş teminat seçeneğinin yanı sıra 6.500 TL 3. Şahıs Mali Mesuliyet teminatı da sunuyor. Poliçe süresi boyunca, Patili dostlar için 1 defa ücretsiz genel muayene, kulak temizliği, göz temizliği, tırnak kesimi, tansiyon kontrolü, kilo kontrolü ve beslenme danışmanlığı, iç-dış parazit programının oluşturulması ve diş sağlığı kontrolü hizmeti karşılanıyor.

 

Taksiden kuaföre pek çok kampanya

Ürün kapsamında Aksigortalılara özel pek çok kampanya da sunuluyor. “Pati Plus” alan müşteriler; anlaşmalı Pet Taksilerde 15 indirim, anlaşmalı Pet Otellerde 15 indirim, anlaşmalı Pet Kuaförlerinde 15 indirim, anlaşmalı Köpek Eğitim Merkezlerinde 15 indirim, Online Görüntülü Veteriner Hekim Danışma, ücretsiz çip takım hizmetlerinin de sahibi olacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni