Nazo Klinika açılışına ünlü yağmuru

İzmir’de güzelliğin kapıları Mavişehir’de açıldı. Genç yaşta atıldığı iş dünyasında başarılarıyla göz dolduran iş insanı Nazo Zeyrek, İzmir Mavişehir’de ünlü dostlarının da akın ettiği bir açılışla yeni girişimi Nazo Klinika’yı hizmete soktu. Görkemli bir törenle açılan güzellik ve sağlık merkezinin açılışına çok sayıda seçkin davetli katıldı.
Türk sinemasının ünlü güzelleri Perihan Savaş ve Aydan Şener, yazar ve şarkıcı Ömür Gedik, ünlü şarkıcı Cenk Eren gibi birçok isim yeni işletmesinin açılışında Nazo Zeyrek’i yalnız bırakmadı. Açılış töreninin ardından güzellik merkezini gezen ünlü isimler övgülerini Zeyrek’e iletti ve en kısa zamanda İstanbul’da da bir şube istediklerini söyledi. 

 

SIRADA DUBAİ VE İSTANBUL VAR

Tüm girişimleri ve sosyal sorumluluk projelerine destekleriyle gündemden düşmeyen başarılı iş insanı Nazo Zeyrek, “Bir spor geçmişim vardı. Sağlıklı zayıflamak hep hayalimdi. Bu alandaki teknolojiler çok hızlı ilerliyor. Cihazlarımız yüzde 90 ve üzerinde sonuç veriyor. 16 yaşından beri sağlıklı yaşam, sağlıklı zayıflamanın hayalini kurdum. Serum markalarım çok tutuldu. Nazo Klinika en yeni girişimim. Dubai ve İstanbul’da yeni şubelerimiz sırasıyla açılacak. Yine Mavişehir’de poliklinik, spor salonu ve sağlıklı yaşam merkezi olarak orayı da faaliyete sokacağız. Akademi ile sektöre yeni elemanlar yetiştireceğiz. Şimdide modaya el attım. Ünlü bir modacımız ile birlikte yeni koleksiyonlarım geliyor. Bu şekilde ilerliyorum. Durmak yok bende.”

 

DÜNYA TRENDLERİ NAZO KLİNİKA’DA

“Merkezimizde alanında uzman bir ekiple çalışıyoruz. Profesyonel cilt bakımı, medikal cilt bakımı, lazer epilasyon, Z6 Pro, soğuk lipofiz cryo 360, lenf drenaj, lifecube, lpg endermologie alliance, emslim neo+radyofrekans gibi birçok sağlık ve güzellik uygulamaları merkezimizde yer alıyor. Dünyadaki son teknolojiler ve ürünler Nazo Klinika’da yer almaya devam edecek.”

“Ben sadelik ve güzellikten yanayım. Türk sinemasının ünlü güzellerini davet ettik. Sağolsunlar bizi kırmadılar geldiler. İşleri çakıştığı için gelemeyen başka ünlü güzellerimiz de oldu. Burada bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.”

 

AÇILIŞ YEMEĞİ ÖMÜR GEDİK’LE

 

“Lokasyon olarak Mavişehir’i seçtik. Burada bir yerimiz daha açılacak. Angelinn’de açılışa özel düzenlediğimiz akşam yemeğimizde Ömür Gedik Hanım’da muhteşem sahnesiyle açılışımıza renk ve güzellik kattı.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yang覺n merdiveni