Malkara Belediye Personeline “Fayda Maliyet Etkisinde Finansal Ölçme Değerlendirme” Eğitimi Veriliyor

Malkara Belediye personeline Malkara Belediye Başkanlığı Meclis Salonu’nda VESPAFİZ Teknik Danışmanlık eğitmenlerinden Nalan Livan tarafından, KMYKK md.9 Sayıştay Kanunu md. 2/d kapsamında Belediyemizde uygulamaya geçirilmesi gereken performans fayda maliyet denetimi, hesap verme sorumluluğu çerçevesinde idarelerce belirlenen hedef ve göstergeler ile ilgili olarak faaliyet sonuçlarını ölçmek, fayda maliyet analizlerini etkin ve hızlı bir şekilde yapmak için Trakya Kalkınma Ajansı Destekli “Fayda Maliyet Etkisinde Finansal Ölçme Değerlendirme” eğitimi veriliyor.

 

Proje faaliyeti olan eğitim programı ile eğitime katılan personelin gerçekleştireceği performans ve kaliteli hizmetler yerelin ihtiyaçlarına yönelik hızlı, uygulanabilir ve yenilikçi yöntemler aracılığı ile gerçekleşecek proje ve faaliyetlerden Malkara İlçesinde yaşayan yerel halkın kaliteli ve hızlı hizmet alması sağlanarak etki yaratılması beklenmektedir.

 

“Fayda Maliyet Etkisinde Finansal Ölçme Değerlendirme” eğitimi 25 Kasım 2022 Cuma tarihine kadar Malkara Belediye Başkanlığı Meclis Salonu’nda verilmeye devam edecektir.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni