Kartepe Çocuk Kitapları Fuarı’nı 50 Bin Kişi Ziyaret Etti

Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen Kartepe 2.Çocuk Kitapları Fuarı’nı 50 bin kişi ziyaret etti.

 

Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen Kartepe 2.Çocuk Kitapları Fuarı büyük ilgi gördü. 30 Eylül – 09 Ekim tarihleri arasında düzenlenen kitap fuarını 10 bin öğrenci, çeşitli ilçelerden olmak üzere toplam 50 bin kişi ziyaret etti.    

 

YAZARLARA BÜYÜK İLGİ

Yazarlar Sıtkı Aslanhan, Tuğba Coşkuner, Dilek Cesur, Beyhan Budak, Ayşegül Dede, Melih Tuğtağ, Alişan Kapaklıkaya, Sinan Yaşar ve Merve Gülcemal Kartepeli kitap severlerden büyük ilgi gördü.

 

50 YAYIN EVİ KATILDI

Bin metre kare alanda kurulan Kartepe 2.Çocuk Kitapları Fuarı, 9 gün boyunca 50 yayın evi katılırken, kurulan Fikir Sahnesi’nde çocuklara yönelik bir çok etkinlik düzenlendi. Akıl oyunlarında becerilerini gösteren çocuklar, ikramlarla keyifli zaman geçirdiler. Fuar içerisinde Kitap Kafe’de misafirler gönüllerince kitap sohbetleri yaptılar.  

 

BİN KİTAP TOPLANDI

Kartepe 2.Çocuk Kitapları Fuarı’nda kurulan Kitap Kumbarası’nda bin kitap toplandı. Toplanan bu kitaplar ile Kartepe’de bir okula kütüphane kurulacak. Kitap fuarının son gününde yayınevleriyle birlikte pasta kesildi.      

 

KİTAP DÜNYAYA AÇILAN PENCERE

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, "Çocuk kitapları fuarımız büyük ilgi gördü. Bu çok sevindirici. Buraya gelen yazar ve yayın evlerine çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımız kitap fuarı ile kitaplarla tanıştı. Kitaplar dünyaya açılan sınırları kaldıran bir pencere gibi. İnşallah bu kitap fuarını geleneksel hale getireceğiz” dedi.  

 

TİYATRO – Kartepe 2.Çocuk Kitapları Fuarı’nda sahnelenen tiyatro gösterisine minikler büyük ilgi gösterdi.

 

KUMBARA – Kartepe 2.Çocuk Kitapları Fuarı’nda bin kitap toplandı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni