İleri Bilim Koleji 2022-2023 eğitim öğretim yılına merhaba dedi

İzmir Gaziemir’de yer alan İleri Bilim Koleji, yeni eğitim öğretim yılına öğretmenlerinin ve öğrencilerinin hazırladıkları tören ile başladı. Öğrenciler yeni döneme başlarken heyecanlarını arkadaşlarıyla paylaştı. Çalan marşlar eşliğinde keyifli dakikalar geçiren öğrenciler, başarı dolu bir yıl beklediklerini ifade ettiler.

 

‘Eğitimi İleriye Taşıyoruz’ sloganıyla hareket eden eğitim kurumunda öğrenciler, tüm ihtiyaçları düşünülerek tasarlanan modern kampüste bir aile sıcaklığıyla eğitim görüyor. Anaokulu, ilkokul ve ortaokul olarak hizmet veren İleri Bilim Koleji hem eğitim kadrosu hem de modern kampüsüyle İzmir’in tercih edilen eğitim kurumları arasında yer alıyor. 

 

Okul hakkında bilgi veren İleri Bilim Koleji Kurucusu Murat İleri, “Yeni bir eğitim öğretim yılına başlamanın heyecanı içindeyiz. Eğitimde hep ileride olmak için gayret gösteriyoruz. Öğrencilerimiz küçük yaştan itibaren İngilizce ve İspanyolca eğitimine başlayıp dil eğitiminde sadece dört temel beceriyi değil, disiplinler arası çalışmalarla başta bilim ve matematik olmak üzere analitik düşünme becerisi de kazanmaktadırlar. Tüm öğrencilerimizin dil seviyeleri her yıl ömür boyu uluslararası geçerliliğe sahip sertifika ile belgelendirilmektedir. Bağımsız dil kullanıcısı olarak mezun olan öğrencilerimiz, İngilizce derslerimizde eş zamanlı olarak Küresel Vatandaşlık ve Sürdürülebilir Kalkınma eğitimi de almaktadır ve birer Dünya vatandaşı olarak İleri Bilim Kolejinden mezun olmaktadırlar. Eğitimleri boyunca ve ileride önlerine çıkabilecek çeşitli küresel zorlukların üstesinden gelebilecek ve tüm teknolojik, kültürel gelişimlerin takibini yapabilecek seviyedeki bilim teknoloji kültürünün içinde eğitim yaşamını sürdürmektedirler.

Öğrencilerimiz kurslarımızda profesyonel basketbolcularla basketbol eğitimi alıp kapalı havuzumuzda yüzmeye gidiyor, kütüphanede kitabını okuyor ve konferans salonunda etkinliklere katılıyor, sunumlar yapıyorlar. Müzik dersliğine girip 3D laboratuvarında 3 boyutlu eğitim alabiliyor ya da görsel sanatlar dersliğinde tuval üzerine zihnindekileri resmedebiliyorlar. Fen laboratuvarında deneyler yapıp yazılım dersliğinde robotik kodlama dersleri alıp 3 boyutlu çalışmalar hazırlayabiliyorlar. Kurulduğumuz günden bu yana öğrencilerimizi kişiye özgü eğitim anlayışı ile öğrenim sürecine farklı bir soluk kazandırarak mezun ederken, yeterli yabancı dil seviyesi sayesinde uluslararası tüm etkinliklere güven içinde katılabilen aynı zamanda da yarışmalarda, söyleşilerde, toplum içinde ve çeşitli platformlarda yer alabilen, yeterli bilgi ve kültür düzeyine sahip olan, üreten, çalışan, sorumluluk sahibi ve gelişimlere açık, geleceğin liderleri olmaya hazır bireyler olarak yetiştiriyoruz.” şeklinde konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni