Global Sahneden En Yeni Çıkışlar

Ice Spice ve Nicki Minaj’ın beklenen “Princess Diana” teklisinin remiksi 4 Nisan’da piyasaya sürüldü.

Yayımlanmasından bu yana, “Princess Diana” şarkısı dijital platformlarda “Hip-Hop Kraliçesi” Nicki Minaj’ın Ice Spice’ı “Hip-Hop Prensesi” olarak taçlandırması gibi pek çok dedikoduya yol açtı. Şarkı, yalnızca 6 günde Spotify’da 10 milyondan fazla dinlenme elde etti ve resmi müzik videosu da sadece 7 günde 19 milyon görüntüleme sayısına ulaştı. Bu hafta “Princess Diana” şarkısı Billboard Hot 100 listesine #4 numaradan giriş yaptı.

Stephen Sanchez –  ‘’Only Girl’’

Jessie Ware –  ‘’That! Feels Good!’’

Jessie Ware merakla beklenen yeni albümü “That! Feels Good!”u UMG etiketi ile yayımladı. Albüm, beğeni toplayan “Free Yourself”, “Pearls” ve “Begin Again” teklilerini de içeriyor.

Jessie Ware’ın yeni albümü “That! Feels Good!” özgürlüğün ve özgürleşmenin güçlü hissini yansıtıyor. Kendini özgür bırakan ve eğlenen bir kişinin duygularını temsil ederken diğer insanları da aynısını yapmaya teşvik ediyor. 

Jessie albümü hakkında, “Her şeyden önce yapmak istediğim albümü ve kiminle çalışmak istediğimi biliyordum. Yıllarca süren kaygılarımı ve yetersizlik hissini bir kenara bıraktım. Bugün kendimle ve yaptığım müzikle tamamen mutlu ve rahat hissettiğim bir noktadayım.” diyor.

Nashville merkezli şarkıcı ve şarkı sözü yazarı Stephen Sanchez, Universal Music Group aracılığıyla “Only Girl” adlı yeni teklisini duyurdu. Şarkıcı, “Only Girl”de müziğinin arkasında yarattığı dünyada var olan iki karşıt karakter arasında bir diyalog yaratıyor. Sanchez, Only Girl ile geleneksel romantizmden yeterince yoksun olduğuna inandığı bir aşk temasını günümüz dünyasına dahil etmeyi umuyor.
 

Stephen Sanchez, bahar turunu tamamlamış ve “Until I Found You” parçası Billboard Hot Rock & Alternative Songs listesinde 1 numaraya yükselmişti. Şarkı aynı zamanda Spotify’da 1 milyarın üzerinde dinlemeye ulaştı.

 Summer Walker – White Tee

Son zamanlarda TikTok kullanıcılarının favorilerinden “White Tee’’parçasının sahibi Summer Walker, şarkıyı UMG etiketiyle 2020 yılında yayımlamıştı.

 Yayımlanmasının üzerinden yaklaşık 3 yıl geçen “White Tee” , 250 binden fazla TikTok içeriği ile platformda hakimiyetini sürdürmeye devam ediyor. Yeni EP’si “CLEAR 2: SOFT LIFE EP”nin 19 Mayıs tarihinde yayımlanacağını duyuran sanatçı, yıl boyunca katılacağı festivallerle adından uzunca bir süre daha bahsettirecek gibi görünüyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni