Edin Arslantürk'ün yeni eseri: Mağusa Limanı

2015 yılından bu yana müzik hayatını Dubaide sürdüren İzmirli sanatçı Edin Arslantürk “Mağusa Limanı” adlı tekli çalışmasını müzikseverlerle buluşturdu.

“Hovarda”, “Karaağaç” ve “Hepsi Senin Mi?” gibi Sezen Aksu şarkıları müzikseverlerle buluşturan Edin Arslantürk şimdi de “Mağusa Limanı” adlı anonim türküyü “Rock” versiyonuyla söyledi. Aylardır titizlikle süren çalışmanın klibi de Dubai’de çekildi.

Güçlü sesi, yorumu ve çok yönlü sanatçı kişiliğiyle halen Dubai’de müzik hayatına devam eden Edin Arslantürk bu yıl içinde biri Cumhuriyetimizin 100. Yılı için olmak üzere, 2 proje için stüdyoda olduğu müjdesini de verdi. İzmir ve Türkiye özlemini her fırsatta dile getiren sanatçı yaz konserleri kapsamında müzikseverler ile buluşacak.  “Mağusa Limanı” tüm dijital platformlardaki yerini aldı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Arslantürk, “Hayat beni öyle bir noktaya getirdi ki ben rock müzik yapmak için yola çıktım fakat hayat beni ‘Ankara’nın Bağlarına’ getirdi. Maddi kaygılardan mütevellit erik dalının gevrek olup olmadığına bakar oldum. İş bizi buraya getirdi, Kordon’da ilk kez Türkçe şarkılar söyledim. Şunu söylemek istiyorum, hayalin peşinden gidilmeli yaş kaç olursa olsun. Ben 50 yaşından sonra asıl yapmak istediğim müzik tarzını yapmaya başladım, gitar çalmayı öğrendim. Bundan önce aldığım eğitimler Türk müziği eğitimi üzerineydi, ud ve bağlama çalıyordum. Bunlar pek içime sinen şeyler değildi. Bu kadar zaman sonra, Türkçe rock müziğe dönmek her şeyden önce beni çok mutlu etti. Olmak istediğim yerdeyim.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni