Çankaya’nın Yenilenen Kreşleri Yeni Döneme Başlıyor

Çankaya Belediyesinin okulöncesi eğitimi verdiği gündüz bakımevleri baştan sona yenilenerek yeni döneme hazırlandı. Oryantasyonun 5 Eylül’de başlayacağı Çankaya Belediyesi gündüz bakımevlerinde 12 Eylül itibarıyla 1.400 çocuk yeni döneme başlayacak.  

 

Çankaya Belediyesinin piyasa koşullarına göre uygun ücretle çağdaş ve kaliteli eğitim verdiği gündüz bakımevleri yenilenerek 2022-2023 eğitim dönemine hazırlandı. 12 gündüz bakımevinde boya, zemin yenilemesi, ıslak zemin bakım onarımı, bahçe düzenlemesi gibi tadilatlar yapan Çankaya Belediyesi yeni dönemde 1.400 çocuğun okulöncesi eğitimine ev sahipliği yapacak. Temelini attığı ve yapım çalışmalarını sürdürdüğü 3 gündüz bakımevini daha vatandaşların hizmetine sunacak.  

 

ÇAĞDAŞ VE AYDINLIK EĞİTİM ANLAYIŞI 

Halkın ihtiyaçlarına göre yatırımlarını gerçekleştirdiklerini belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Bebeklerden başlayarak yaş almış insanımıza kadar her yaştan Çankayalının yararlanacağı tesisler inşa ediyoruz. 8 yılı aşkın görev dönemimiz boyunca doğru belediyecilik anlayışıyla doğru yatırımları ilçemize kazandırdık. Biz en çok çocukların belediyesiyiz diyor ve geleceğimiz olan çocuklarımızın en temel eğitimi alacakları kreşlerimizin sayısını da arttırıyoruz. En büyük yatırım insan yapılan yatırımdır, eğitime yapılan yatırımdır. Çocuklarımızı bilimle, sanatla, felsefeyle çağdaş ve aydınlık eğitim anlayışıyla yarınlara hazırlıyoruz. İlk dönemimizde 7 yeni kreş yaptık, 3 yeni kreşle daha çocuklarımız için de her yaştan Çankayalı için de yatırımlarımız devam edecek” diye konuştu. 

 

BARIŞ, DOSTLUK VE EVRENSEL DEĞERLER TEMEL ALINIYOR 

Çankaya Belediyesinin kreşleri piyasa koşullarına göre düşük ücreti, çağdaş ve kaliteli eğitimiyle ebeveynlerin öncelikli tercihi oluyor. Çocuk merkezli, aile katılımına dayalı, yaratıcılığı destekleyen, toplumsal cinsiyet eşitliği, ekolojik düşünce, özgürlük, eşitlik, çağdaş yaşam, barış ve dostluk gibi evrensel değerleri temel alan eğitim programları uygulanan kreşler, normal dönemde her yıl 300 üzerinde çocuğu ilkokul eğitimine uğurluyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni